Pages Navigation Menu

Effektiv efterårsrengøring

Effektiv efterårsrengøring

Ovenpå en sommer med mange udendørsaktiviteter, er det nok ved at være tid til, at kaste et blik på de indendørs arealer. Med lidt snilde og de rigtige hjælpemidler, kan hjemmet nemt få et friskere look – en sensommer-/efterårsrengøring – mere skal der, ganske ofte, ikke til.

Her finder du et udpluk af Viledas store sortiment, og når du først har prøvet dem, ved du hvorfor netop disse rengøringsprodukter er så populære.

Viledas UltraMax

Viledas UltraMax fladmoppe fjerner vanskelige pletter og genstridigt snavs med færre anstrengelser. Den eneste fladmoppe med unikt udvridersystem.

 

Billede2Super Grib

Super Grip er en kraftig husholdningshandske med ekstra godt greb. Absorberende skummateriale reducerer håndsved. Fås i small, medium og large. 100 % latex.

 

Billede1Actifibre

Vileda Actifibre fjerner let indgroet snavs og fedt, har en høj sugeevne og efterlader overfladen skinnende ren uden striber. Med Vileda Actifibre holder du let dit køkkenbord rent og du kan hurtigt tørre op, hvis der spildes.

 

AW Bathroom ScourerActive Scrub Badeværelsessvamp

Bevar dit badeværelse rent og friskt med Viledas badeværelsessvamp. Skinnende rent uden at ridse.

 

windo_matic_3_300Windomatic Vinduesvasker

Vileda WindoMatic er en batteridrevet vinduesvasker, der hurtigt og enkelt suger skum og snavset vand op og efterlader overfladen tør og skinnende ren. Vileda WindoMatic er udviklet så du får rene vinduer uden større anstrengelser.

 

74-7620Steam Dampmoppe

Vileda Steam Dampmoppe er til dig der vil rengøre dine gulve grundigt og hygiejnisk. Ved hjælp af damp dræber Steam Dampmoppen 99,9 % af bakterierne, uden brug af kemikalier. Microfiberpuden fjerner vanskelige pletter og snavs. Moppen kan bruges på alle typer af hårde gulve og kan også friske dine tæpper op med tæppemundstykket.

På www.vileda.dk kan du læse mere om rengøringsartiklerne, som gør det lettere at gøre rent – og så er der bedre tid til alt det, som er sjovere end at skure og skrubbe.