Pages Navigation Menu

Effektiv dampmoppe, som gør skinnende rent udelukkende ved brug af vand!

Effektiv dampmoppe, som gør skinnende rent udelukkende ved brug af vand!

Vi tester:

Vileda Steam Dampmoppe er en nyhed som kan anvendes på alle hårde gulvtyper og til opfriskning af tæpper.

Rengøring står sjældent øverst på listen over yndlingsbeskæftigelser, så når vi går i gang vil vi gerne se gode, hurtige resultater og helst uden brug af for mange kradse rengøringsmidler.

De mindre børn leger på gulvet, hunden slæber snavs og skidt med ind selv om vi synes at vi tørrer dens poter grundigt, og nullermændene danser polka hen over gulvet når døren går op og lukkes igen.

Rengøringen i en børnefamilie sluger meget god tid som kunne bruges til noget meget sjovere.

Der skal støves af, støvsuges og vaske gulv i hyppige intervaller, og hvorfor ikke gøre det så nemt som muligt.

Derfor har Børn & Fritid bedt to testpersoner om at prøve Viledas Steam dampmoppe.

Lotte Madsen bor i hus med sin mand, to sønner på 10 og 12 år og hunden Naja som er en skøn blanding af labrador og noget ”slædehundeagtigt”, som hun beskriver det. Det betyder, at der faktisk trænger til at blive gjort rent dagligt, fordi hundens pels fælder og hårene sætter sine spor på familiens strømper.

– Jeg har en helt fast rutine, og hver dag når ungerne er sendt i skole og min mand er taget på kontoret, tager jeg den daglige runde med støvsugeren. Derudover har vi en ugentlig rengøringsdag i weekenden, hver lørdag, hvor vi hjælpes ad med at få ryddet op i bunkerne og gør rent.

Vores gulve er en broget blanding af plankegulv, klinker og løse tæpper. Vileda Steam dampmoppe har virkelig fået lov til at vise sit værd, og jeg var spændt på om den virkelig kunne klare alle overflader lige effektivt. Jeg undrede mig lidt over, at den skulle kunne rengøre så effektivt uden rengøringsmiddel, men det gjorde den faktisk. Selv vores 10 år gamle kelimtæppe, som er et af Najas yndlingsspots, blev friskt at se på, og det lå der egentligt på lånt tid, for jeg synes at det var blevet for nusset, fortæller Lotte.

Marianne Møller bor også i hus med sine to døtre på 12 og 17 år og har både hund og kat.

– Mine trægulve er lige blevet afhøvlet og olieret, og jeg vil selvfølgelig gerne holde dem lyse og rene. Derfor tog jeg imod tilbuddet om at teste Viledas Steam dampmoppe. Den er godt nok nem at bruge, og jeg elsker at den er så effektiv. Både hund og kat sætter sine spor på gulvet, og jeg synes at det ser ud til at dampen ligesom ”rejser” gulvet op, der hvor der er ridser efter dyrenes poter. Jeg må indrømme, at jeg har takket pænt nej til hjælp fra mine døtre til hjælp med gulvvask, for de bruger som regel for meget vand i gulvkluden fordi de tror, at gulvet bliver mere rent. Med denne dampmoppe, kan jeg bare vise dem hvordan den skal indstilles til de forskellige overflader, og så doserer moppen mængden af damp, fortæller Marianne.

Det er mange års forskning og erfaring der ligger bag Viledas Steam dampmoppe som forhandles hos Bilka.dk og Coop.dk. Testresultater viser at 99,9 af alle bakterier dræbes når man vasker gulvet med moppen. Med den store viden om hvilke fibre der bedst ”fanger” snavset på gulvet, er der udviklet en helt ny microfiberpude som bruges på alle hårde gulvoverflader.

Til opfriskning af tæpper monteres et tæppemundstykke som glider nemt over tæpperne der bliver friske igen helt uden bakterier.

Vileda Steam Dampmoppe er let at manøvrere rundt og det trekantede moppehoved rengører effektivt, selv i hjørner og under møbler.

 

 

 

 

Følg os på Facebook og Instagram