Pages Navigation Menu

Du er hvad du spiser

Du er hvad du spiser

Med en firmafilosofi der handler om, at ”du er hvad du spiser”, femstiller Naturdrogeriet naturlige kosttilskud, vitaminer og naturlægemidler. Økologi spiller en meget stor rolle, når Naturdrogeriet producerer produkter.

Styrke i urter og planter

Sundhed og et godt helbred. Det fortjener alle, og i mere end 70 år har Naturdrogeriet, forsynet danskerne med helseprodukter endda til særdeles rimelig priser. Alle skal nemlig have råd til, at optimere livskvaliteten med kvalitetsprodukter fra naturens eget skatkammer.

På et tidspunkt, i 1945, hvor troen på urter og planters evne til at danne grundlaget for helbredelse og sundhed, var trængt tilbage af troen på den fagre nye verdens kemi og syntetiske medikamenter, gjorde Dr. A. O. Hansen oprør mod “fremskridtet” og holdt fast på den århundrede gamle viden om urter og planters fantastiske egenskaber.

Hans holdning var, at vores helse og sundhed afhænger af, om vi lever i harmoni med naturen og udforsker og udnytter de muligheder for helbredelse, der er findes heri.

I dag er vi alle med på ginsengbølgen, men allerede dengang vidste A. O. Hansen, at bl.a. ginseng er en stor kilde til styrkelse af den danske sundhed. Han hjalp mange helsebrugere med, at få et øget velvære ved at tilsætte ginseng til te, energidrikke og bagværk.

Det lå ham også på sinde at øge viden om lægeplanters lægende egenskaber gennem phyto- eller planteterapien, der sammen med hydroterapien grundlæggende hører med til vores ældste helbredsmetoder; dengang var man ikke i tvivl om visdommens rækkefølge – for 3000 år siden hed det blandt lægerne i det gamle Grækenland: først ordet – så planten – til sidst kniven.

Du kan købe kvalitetsprodukterne fra Naturdrogeriet i udvalgte butikker som helsekostforretninger, apoteker og Matas samt hos naturbehandlere.

 

Følg os på Facebook og Instagram