Pages Navigation Menu

Dette kan du opleve i Tivoli denne sommer

Dette kan du opleve i Tivoli denne sommer

Det er sommerferie og Tivoli slår dørene op for årets højsæson med noget for alle. I år byder Tivoli ind til en sommer spækket med moderne og nostalgiske musikoplevelser og hæsblæsende nyheder. Gennem snart 175 år har Tivoli været et fristed for danskerne, og et besøg i Haven er for mange et fast programpunkt på sommerens ”to-do-liste”. Sommeren igennem er der dømt masser af familiehygge for store og små i Tivoli- anlægget, der byder på både sjove og vilde forlystelser, magiske koncerter og betagende onsdags- og lørdagsfyrværkerier.

Madkurv og forlystelser

Vidste du, at du kan have din egen mad med i Tivoli? Mange af Tivolis gæster bruger allerede Carstensens haveanlæg som rammen for frokoster og aftensmad, men mange er ikke klar over, at madkurven er mere end velkommen i Tivoli. Er du ikke til madkurv er Tivolis palet af restauranter et indbydende alternativ – her er for enhver smag og pengepung og plads til omtrent 10.000 spisende gæster.

MadkurvHar du børnene med kan en frokost på Havens grønne plæner for eksempel kombineres med en tur i rutsjebanen Dæmonen, som netop har fået tilføjet en ny, digital dimension med virtual reality. De mindre fartlystne kan navigere i himmelrummet i den interaktive forlystelse Astronomen, hvor passagerne på flyveturen kan samle blinkende stjerner og aktivere lys og lyde.

Fredagsrock og magiske sommernætter

Efter en sjov dag med adrenalinkick i Tivolis mange forlystelser kan du få pulsen ned med livemusik under åben himmel. Fra midten af juli byder Fredagsrock på en række træfsikre internationale navne som Lil Wayne, 5 Seconds Of Summer og Erykah Badu. Det er også lykkedes at gafle danske topartister som Phlake, Karl William og Burhan G.

Er du i det nostalgiske hjørne kan festkonceptet Vi Elsker 90’erne med blandt andre Aqua, Cut ´N´ Move og Haddaway opleves på Plænen den 19. august. En hel dag i Tivoli kan rundes af med en gåtur på Havens stier under de magiske, geometriske lamper skabt af kunstneren Olafur Eliasson eller med farvestrålende fyrværkeri, som der i år er ekstra meget af på sommerhimlen både onsdag og lørdag.

Pressechef i Tivoli Torben Plank siger:

”Vi vil rigtig gerne slå et slag for, at gæsterne i Tivoli gerne må medbringe egen madkurv, der f.eks. kan indtages på Plænen. Der er rigtig mange som ikke ved at det må man gerne og som derfor afholder sig fra det. Og findes der noget mere sommerligt end madkurv, hviin fra Dæmonen og duften af blomster og måske en oplevelse med Pjerrot på Pantomimeteatret?”.

Følg os på Facebook og Instagram