Club sandwich med fuldkorn og grønt

Personer 1

1½ skive fuldkornssandwichbrød, 70 g kyllingebrystfilet, 2 tsk. olie til stegning, ½ tsk. Paprika, ¼ tsk. groft salt, 2 skiver bacon, 25 g baby leaves, 5 skiver agurk, 1 stk. tomat, ½ stk. rødløg.

Dressing 2 spsk. skyr ½ tsk. karry

Tilbehør 1 stk. pære

Tilberedning:

Krydr kyllingbrystfileten med 1⁄4 tsk. groft salt og paprika og steg den i olie på en pande i ca. 8 minutter. Tag kyllingen af panden og afkøl. Steg baconen på en tør pande til det er sprødt og læg det efterfølgende på et stykke køkkenrulle. Skyl salaten, rens grøntsagerne og skær agurk, tomat og rødløg i tynde skiver. Skær kyllingen i skiver. Bland en dressing af skyr og karry. Rist brødet let. Smør den ene skive brød med en del af dressingen og anret salat, kylling, grønt, løg og bacon ovenpå. Smør det resterende dressing på det sidste halve stykke brød og læg på skrå på toppen. Server med en pære.

(Annonce)