Pages Navigation Menu

Chokolade-myntekaramel

Chokolade-myntekaramel

35 stk.

Ingredienser

1/2 dl Dansukker Sukker

1 dl Dansukker Lys Sirup, gerne økologisk

1/2 dl Dansukker Glukosesirup

3 dl piskefløde

2 spsk. kakao

8 stykker After Eight

2 knsp. eddike 7 %

Bland sukker og de to slags sirup, fløde og kakao i en gryde, og kog blandingen i 20 minutter. Tilsæt chokoladestykkerne og eddiken, og rør i blandingen. Kog i yderligere 5 minutter. Dryp lidt af blandingen i et glas med koldt vand for at se, om den størkner. Mærk, om konsistensen er passende, eller brug et termometer (120-125 °C). Lad evt. blandingen koge i yderligere nogle minutter, indtil den har den ønskede konsistens.

Hæld blandingen op i en let oliesmurt form på ca. 15 x 20 cm. Lad den køle af. Skær karamellen i mindre stykker, og pak stykkerne ind i cellofan eller bagepapir.