Pages Navigation Menu

Brombærcobblere i portionsforme

Brombærcobblere i portionsforme

6-8 portioner

Topping

2 dl mel

2  1/2  dl Dansukker

Økologisk Rørsukker

1 tsk. bagepulver

1 tsk. Dansukker Vaniljesukker Fairtrade

2 æg, let piskede

Bærfyld

500 g-1 kg brombær eller bær efter eget valg

2 spsk. kartoffelmel

1 dl Dansukker Økologisk Rørsukker

125 g smeltet smør

Sæt ovnen på 190 ° Topping Bland mel, sukker, bagepulver og halvdelen af æggene. Bland sammen til en smuldret dej med fingrene. Tilsæt mere æg om nødvendigt. Lav fyldet ved at blande bærrene forsigtigt med kartoffelmel og sukker, så det bliver jævnt fordelt. Kom bærrene i forme, læg toppingen på, og hæl det smeltede smør over. Bag dem i ovnen i 30-35 minutter, til de er gyldenbrune. Lad dem køle lidt af, og server f.eks. med vaniljeis eller tyk yoghurt.