Pages Navigation Menu

Konkurrencer

Deltag i Børn & Fritids konkurrencer her! De heldige vindere får direkte besked pr. e-mail.

Invalid contest.

Vind en æske med en LEGO Batmobil
Dage tilbage
7
Dette sæt indeholder batmobilen med dobbeltcockpit til Batman™ og Robin™, to knopskydere og drejelige hjul til tre forskellige tilstande – racertilstand, monstertrucktilstand og parallelparkeringstilstand. Manbat har et dynamitelement, og hver Kabuki-tvilling har kløer for at gøre rollelegen mere actionfyldt. Fem minifigurer medfølger.  

Vind en æske med en LEGO Scuttler
Dage tilbage
7
Der er opstået en nødsituation! Jokeren™, Poison Ivy™ og hendes slyngplantemonster er dukket uanmeldt op til politichef Gordons afsk edsfest og har taget gidsler. Befri politichef Gordon, Barbara Gordon og Dick Grayson, og fang skurkene med Scuttlerens netskyder.  
Vind LEGO Batman ”the movie” på DVD
Dage tilbage
7
Vi udlodder 7 stk. I den samme ånd, der gjorde LEGO-filmen til et verdensomspændende fænomen, er den selvudnævnte hovedrolleindehaver – LEGO Batman – stjernen i sit helt eget eventyr. Der er ændringer under opsejling i Gotham, og hvis Batman vil redde byen fra Jokeren, må han, der ellers foretrækker at arbejde alene, samarbejde med andre og måske, bare måske, lære at være i lidt bedre humør.  
Vind billetter til Kattegatcentret
Dage tilbage
7
Vi udlodder billetter til 2 x 2 voksne og 2 børn. Kattegatcentret har mere end 250 forskellige dyrearter fra hele verden. Her kan man opleve alt fra hajer, sild og havkatte til farvestrålende koralrevsfisk, dragefisk og nuttede sæler. For de mindste er der indrettet hyggehjørner og rørebassiner indenfor, hvor børnene kan komme helt tæt på fiskene. Udenfor kan der pjaskes, og leges blandt de store havdyr på den spændende vandlegeplads. Se mere på http://www.kattegatcentret.dk/