Pages Navigation Menu

Konkurrencer

Deltag i Børn & Fritids konkurrencer her! De heldige vindere får direkte besked pr. e-mail.

Vind et Hue White ambiance startsæt
Dage tilbage
48
Vi udlodder 3 stk. Styr hjemmets lyssætning ved hjælp af app eller fjernbetjening.  

Vind ”Byg det selv med Theresa”
Dage tilbage
48
Vi udlodder 5 stk. Vil dit barn gerne lave om på sit værelse? Lave noget rigtigt sejt, som deres venner ikke har magen til, fordi barnet har lavet det selv? Så lad dit barn bygge det selv med hjælp fra denne bog. "Byg det selv med Theresa" er første bind i en ny gør-det-selv serie fra Carlsen til moderne børn, der gerne vil selv.

Vind ”Sigurd fortæller om kongerækken”
Dage tilbage
48
Vi udlodder 5 stk. I vanlig oplagt fortællestil starter Sigurd tilbage hos sagnkongerne og fortæller om alle Danmarks konger og regerende dronninger – helt frem til vores egen tid. Kongerækken er fuld af farverige personligheder, og historierne om dem er både sjove, overraskende og lærerige.  

Vind billetter til ”Disney On Ice Fortryllende Verdener”
Dage tilbage
48
Vi udlodder to boatride-billetter som gælder for en voksen og et barn.Magi på isen. I vinterferien præsenterer Disney On Ice Fortryllende Verdener, som kan opleves i Forum Copenhagen d. 14.-15. februar og i Jyske Bank BOXEN d. 17.-18. februar.  

Vind et gavekort til Maxi Zoo
Dage tilbage
48
Vi udlodder 2 gavekort á 1000,-. Maxi Zoo er Danmarks førende detailhandelskæde når du skal bruge udstyr, foder eller tilbehør til familiens kæledyr.  

Vind et sæt "Hverdagsyoga" bøger
Dage tilbage
48
Vi udlodder 5 sæt.Hverdagsyoga for sund og stærk mave & Hverdagsyoga mod hovedpine og migræne.Yoga er godt for sjæl og krop. I Hverdagsyoga, Karen Pallisgaards nye serie af yogabøger, sætter hun fokus på, hvordan yoga- og åndedrætsøvelser kan afhjælpe hverdagsgener og derved forbedre vores livskvalitet.