Pages Navigation Menu

Badeferie i Danmark – hele året rundt

Badeferie i Danmark – hele året rundt

Man behøver ikke at rejse tusindevis af kilometer for at komme på badeferie. Det lader sig fint gøre i Danmark, som er et rigtigt dejligt ferieland.

Af Henriette Rosenthal Muld

Ferie er en skøn omstændighed, der giver os mulighed for at koble af og lade batterierne op igen sammen med familien. Hvis man har mulighed for at komme lidt hjemmefra, til en familievenlig destination, er det kun en ekstra bonus. Men kender du det? At man har lyst til at blive i Danmark, for det er nu en gang det nemmeste på grund af afstand og transporttid, men man vil samtidig gerne have nogle naturskønne omgivelser og faciliteter, der er gearet til en vellykket familieferie?

Det findes. Oven i købet 28 forskellige steder fordelt i hele Danmark. Så mange feriecentre har Danland etableret og i ni af dem findes et badeland. Her kan I få luftet badetøjet, uanset vejret udenfor. Lad os da bare være ærlige – der er ikke ret mange steder, børnene har det lige så sjovt som i en swimmingpool, og når man er træt af løjer i poolen, kan man slappe af i spabadet eller blive gennemvarm i saunaen. Hvis man er landkrabbe, kan man snuppe en liggestol og læse sin yndlingsbog. Ved at følge dette link kan du nemt få et overblik over Danlands feriecentre: danland.dk/badeland

Danmarks smukke kyststrækninger

Danmark har en kystlinje der strækker sig over hele 8750 kilometer. Det er langs denne, at Danland har valgt at placere samtlige feriecentre. Det giver en helt unik mulighed for at gå lange ture på stranden, hoppe i bølgen hvis temperaturen er til det, og til at lære børnene at slå smut med flade strandsten. Kombinationen af Danmarks skønne natur, feriecentrenes mange gode faciliteter garanterer en vellykket ferie, hvor alle i familien kan få opfyldt ferieønskerne.

Ferie med frihed til at vælge

Mange familier har fået øjnene op for den store grad af frihed, der ligger i at holde ferie i en velindrettet feriebolig. Her er der nærmest ingen begrænsninger. Vil du spise ude, gør du det. Vil du hellere eksperimentere i køkkenet med nogle af alle de dejlige lokale specialiteter, jamen så er det sådan det bliver. Vil nogle i familien på udflugt, mens resten af familien bliver ”hjemme”, så er det ”no problemos”.

En stor familie

I dag er en familie ikke nødvendigvis far, mor og to børn. Vi er mange, der har fundet sammen i en stor familie med dine, mine og vores fælles børn. Dem er der plads til på udvalgte Danland feriecentre, hvor man kan være op til ti personer.

Er man flere end ti, er det oplagt at leje flere ferieboliger. Så er man sammen, men kan gå hver til sit, når behovet opstår.

Det er også en oplagt mulighed fro bedsteforældre til at give både børn og forældre et pusterum ved at invitere børnebørnene med på tur.

Seks fordele ved at tage i badeland med børnene.

  • Børnene får brugt en masse krudt, mens de voksne kan slappe af – uanset hvordan vejret er.
  • Både børn og voksne kan opleve (og genopleve) suset i maven, når man rutsjer ned af vandrutsjebanen i fuld fart.
  • Du behøver ikke planlægge familiens måltider, da du kan spise på feriecenteret – enten ved at snuppe en hurtig “klap-sammen-mad” i ferieboligen eller take-away fra restauranten.
  • Børn og voksne får nye oplevelser sammen, når de voksne leger med.
  • Der er masser af muligheder for at finde nye legekammerater, når børnene leger i badelandet.
  • Børnene får meget mere tid i badelandet end ved et endagsbesøg i for eksempel en sommerpark. Så slipper du også for at skulle nå alle forlystelser, mens du slæber rundt på det våde badetøj.

 

 

 

Følg os på Facebook og Instagram