Pages Navigation Menu

Aldrig mere lus

Aldrig mere lus

Eco.kid er en serie af lækre økologiske hårprodukter til børn, som forebygger lus, ved dagligt brug.

Den australske hårplejeserie, der er økologisk certificeret efter de strengeste internationale krav, har siden 2008 holdt tusindevis af børn lusefri, helt uden brug af skrappe kemikalier, sulfater og parabener, udelukkende ved hjælp af naturlige æteriske olier.

I serien findes en særdeles effektiv lusefjerner, Lice Bomb, og når lusene er udryddet, er det nemt at holde dem fra døren ved, at sørge for at bruge eco.kid produkterne i barnets hår hver dag. De er nok de færreste børn der får vasket hår hver eneste dag, men det er der tænkt på og derfor er der blandt andet udviklet en Daily Tonic Leave-in Conditioner og andre hårprodukter med samme luseforebyggende effekt.

Både produkter og emballage nedbrydes i naturen så ikke nok med, at du kan sige endegyldigt farvel til lus, du passer samtidig godt på moder jord.

Her kan du få et godt overblik og se hvilke produkter der passer til din familie:

licebomb

eco.kid Lice Bomb Head Lice Remover er et lusemiddel som består af rene 100% økologiske planteolier og er definitivt markedets mildeste og bedste middel til bekæmpelse af lus. Lice Bomb arbejder ved at opløse lusens yderste beskyttelseslag, hvorefter lusene, som ikke kan lide den intense duft af æteriske olier, vil flygte fra den fugtige/varme hovedbund og opefter hårstrået. Herefter vil kæmning med tættekam sørge for, at lusene og luseæg fjernes fra håret.
NB: Lus kan IKKE blive resistente mod Lice Bomb.

lice-bomb-pakke

eco.kid Prevent Combo Pack er en komplet løsning mod lus. Med Prevent Combo Pack i huset er man sikret en effektif og hurtig behandling mod lus – og ikke mindst en fremtidig forebyggelse mod nye luseangreb.Prevent Combo Pack indeholder: eco.kid Lice Bomb Head Lice Remover 60ml m/tættekam,  eco.kid Prevent Sensitive Shampoo 225ml,  eco.kid Nourish Daily Conditioner 225ml.

 

hartoke-ecokid-prevent-shampoo-499px

eco.kid Prevent Shampoo er en mild økologisk luseshampoo specielt beregnet til børn mellem 3-12 år. Daglig brug af Prevent Shampoo eller andet luseforebyggende eco.kid produkt medfører der ikke længere er lus i børnenes hår. Prevent Shampoo renser mildt, uden at skade barnets egen følsomme balance af naturlige olier i hovedbunden. eco.kid Prevent Shampoo er en særdeles god shampoo, hvis der er risiko for at få lus. Shampooen kan effektivt anvendes af hele familien.
Økologi: BIO økologisk certificeret, hele 97% certificeret økologi, resten naturligt
Indeholder 6% æteriske olier

 

hartoke-ecokid-prevent-sensitive-shampoo-499px

eco.kid Prevent Sensitive Shampoo er en meget mild økologisk luseshampoo specielt beregnet til børn mellem 3-12 år. Daglig brug af Prevent Shampoo eller andet luseforebyggende eco.kid produkt medfører der ikke længere er lus i børnenes hår. Prevent Shampoo renser mildt, uden at skade barnets egen følsomme balance af naturlige olier i hovedbunden. eco.kid Prevent Sensitive Shampoo er en særdeles god shampoo, hvis der er lille/mellem risiko for at få lus. Den perfekte shampoo efter brug af LiceBomb lusefjerner. Shampooen kan effektivt anvendes af hele familien.

Økologi: BIO økologisk certificeret, hele 97% certificeret økologi, resten naturligt
Indeholder 3% æteriske olier

 

hartoke-ecokid-nourish-conditioner-499pxeco.kid Nourish Daily Conditioner er en mild økologisk conditioner, udviklet til børn mellem 3-12 år. Denne luseforebyggende conditioner giver masser af fugt, næring og styrke til håret. Nourish conditioner indeholder hvedeprotein som styrker håret. eco.kid Nourish Daily Conditioner kan med fordel anvendes af hele familien.

Økologi: BIO økologisk certificeret. Hele 95% certificeret økologisk, resten naturligt

 

hartoke-ecokid-hydrate-conditioner-499px

eco.kid Hydrate Intense Conditioner er en mild økologisk conditioner som giver massiv fugt og styrke til børns hår. Håret bliver nemt at frisere og Hydrate Conditioner forebygger desuden mod lus. Hydrate Intense Conditioner forstærker krøl, bekæmper krus og flyvsk hår, samtidig med at den giver godt med glans til krøllet og dehydreret hår. Reparerer og genskaber fugtbalancen i et skadet hår, samtidigt som den er varme- og UV-beskyttende. eco.kid Hydrate Intense Conditioner kan med fordel anvendes af hele familien.
Økologi: BIO økologisk certificeret. Hele 75% certificeret økologisk, resten naturligt

 

tuff-stuff

eco.kid Tuff Stuff Styling Wax er en mild og mat økologisk hårvoks til børn mellem 3-12 år. Tuff Stuff har godt hold og er glimrende til fint, kruset og naturkrøllet hår. Tuff Stuff kan benyttes af hele familien. Den indeholder 3% æteriske olier, hvilket er medvirkende til at holde lus væk fra håret. Daglig brug forhindrer luseangreb. Tuff Stuff er særdeles populær blandt drenge.

 

 

bubble

eco.kid Bubbalicious Smooth Protection Paste er en mild, økologisk hårvoks til børn mellem 3-12 år. Bubbalicious har medium hold, den giver fugt til håret, samt fleksibelt hold. Bubbalicious kan benyttes af hele familien. Den indeholder 3% æteriske olier, hvilket er medvirkende til at holde lus væk fra håret. Daglig brug forhindrer luseangreb.

 

Du kan læse meget mere om eco.kid´s geniale produkter på http://hartoketrading.dk/boerneprodukter/