Pages Navigation Menu

Abemad med skyr og vanilje

Abemad med skyr og vanilje

4 personer

1 dl skyr, 1 tsk. vaniljesukker, 100 g vindruer, 2 stk. æbler, 1 stk. frisk fersken, 1 stk. banan, 50 g mørk chokolade (70%).

 

 

 

 

Tilberedning

1. Kom skyr i en skål og tilsæt vaniljesukker, smag gerne til.

2. Skyl vindruer, æbler og ferskner.

3. Skær de stenfri vindruer over på midten.

4. Skær æblerne midt over og del dem i kvarte, fjern kernehuset og skær dem i små tern.

5. Skær fersknerne over på midten, fjern stenen og skær dem i små tern.

6. Skræl bananerne og skær dem i passende stykker.

7. Bland alle frugter i en skål.

8. Hak chokoladen i små stykker – den kan både kommes i eller bruges som pynt. 9. Servér skyrcremen ved siden af frugtsalaten.